Alexis „Lexi” Walters
Közzétéve: Aug 8, 2016 21:04:57 GMT 1
Post by Deleted on Aug 8, 2016 21:04:57 GMT 1
Név: Alexis „Lexi” Walters
Nem: nő
Rang: -
Beszélt nyelvek: angol, francia, spanyol
Nemzetiség: amerikai
Kor: 34
Felszerelés: 2 db Colt M1873, 1 db Manurhin MR73 és 1 db. Black Fox taktikai kés
Jellem: egy igazi számítógépzseni vagyok, aki a barátai szerint a földön kívülről érkezett. Pedig szerintem nem olyan nehéz dolog kezelni ezeket a kütyüket. Kissé beszari vagy, vicces, de diszkrét és fegyelmezett. Néha napján kissé össze tudom magam tojni, ha túl közel kerülök a tűzhöz. Azonban, hamar megtalálom a módját annak, hogy le tudjam győzni a félelmeimet. Sokan mondják, hogy ellentétek keveredtek bennem össze. Én ezt nem így mondanám.
Külső leírás: kb. 165-170 cm magas vagyok. Hosszú barna hajjal és ijesztően kék szemekkel áldott meg a sors. Mindennapi viseletem a szoknya, ám a munkám megköveteli a hosszúnadrágot így azt is szívesen hordok.
Előtörténet:
Sok – sok évvel ezelőtt születtem Los Angelesben a családom egyetlen gyermekeként. Apám kissé csalódott volt, mivel nem fia született, aki követhette volna őt a katonai pályáján. Ezt mindig emlegette is. A szüleim egy autóbaleset folytán meghaltak. Ezek után kezdtem a rossz irányba fordulni. Soha nem tudtam teljes életet élni. Nem találtam a helyem, nem találtam meg még életem párját és azt hiszem, vénkisasszony maradok.
Számtalanszor ültem előzetesben hackerkedés miatt, de mindig sikerül kimagyarázni magam. Néhány hónappal ezelőtt azonban megkerestek a hadseregtől. Meglepődtem. Én, mint valami katonai valaki? Nem tudtam elképzelni a dolgot. Különleges munkát ajánlottak nekem jó fizetéssel.
Sokáig vívódtam, hogy igent mondjak e rá, de végül megtettem. Fogalmam sem volt, hogy miért pont én, aki még csak nem is jelentkezett. Aztán a pletykák azt híresztelték, hogy kellett egy olyan ember, aki ért a számítógépekhez. Most pedig itt vagyok és kezdem magam különlegesnek érezni.